Raballder Cup 2017 (Foto: Kari-Anne Brekke)

Raballder Cup 2017

I år forventer Raballder Cup 130 ivrige deltakere til kamp i volleyball og innebandy. Tekst: Betzy A K Thangstad torsdag 16. februar 2017 10:47

Raballder Cup starter fredag 17. februar med innsjekking og meet & greet på Il Vero restaurant, Dronning Eufemias gate 18, mens selve cupen foregår i Ekeberghallen på lørdagen.

I skrivende stund stiller 18 lag, seks i innebandy og 12 i volleyball. Både franskmenn, spanjoler og finner er med på cupen.
– Du kan også melde deg på som enkeltperson, vi kan stille lag, forteller leder for Raballder Cup Martin Fischer.

Fischer kom til Oslo for halvannet år siden og har spilt for Raballder volleyball siden.
– Det er en kjempemulighet til å møte likesinnede mennesker, også på andre arenaer enn kun i utelivet. Det er gøy å være aktiv sammen med andre, sier Fischer.

Når den sportslige innsatsen på lørdag er over, står bankettmiddagen klar til festhungrige deltakere. Etter maten og premieutdelingen åpnes partyet for alle skeive.
– Festen er en sosial happening med god mat, underholdning og djs. Mange som har deltatt før kommer tilbake, det er blitt tradisjon, påpeker Fischer.

Love Fest
Avslutningsfesten foregår i Gamle Museet og arrangeres av Oslo Pride. Love Fest byr på djs fra Det Gode Selskab, Tod Louie og Solaris, samt Danby Choi.

Kveldens vertinne er Admira Thunderpussy, Sveriges nye drag-eksport. Med sine sensasjonelle kostymer og utagerende show har hun raskt gjort seg bemerket verden over. Hun har gjort stor suksess med sine soloshow i Stockholm, og har i løpet av den siste tiden jobbet tett med verdensstjerner fra RuPaul's Drag Race.

Raballder Cup, 17. til 19. februar, Ekeberghallen, Oslo

Lørdag 18. februar, Oslo Pride presenterer: Love Fest, Gamle Museet, Dronningens Gate 4, Oslo.

Mer info: raballdercup.com

 

ANNONSE
ANNONSE