Ella Ella (Foto: Pressebilde)

Synger for FRI

Grand Prix-Ella stiller opp for lhbt-saken. Tekst: Reidar Engesbak torsdag 16. februar 2017 12:11

Ella kaller seg selv jenta som aldri har lyst å forlate dansegulvet. I år er hun en av finalistene i den norske Grand Prix-finalen og deltar med låta «Mama’s Boy.»

Ella, som egentlig heter Elin Kristiansens, er en sirkushest av en artist som har sunget og danset så lenge hun kan husk og Melodi Grand Prix har fulgt henne hele livet.

Etter å ha fullført en master i foto forfulgte hun sitt dansetalent som tok henne til Stockholm hvor i bodde i 8 år. Her fikk hun utløp for showgenet hvor hun var koreograf for rockebandvideoer og TV-produksjoner. Gjennom gruppen The Original Company opptrådte Ella på mange små og stor scener i Sverige. I 2012 var hun med i «Det Store Korslaget».

I de siste årene har hun sammen med Thomas Anholt fartet land og strand rundt med showgruppen Voi Voi, blant annet varmet de opp publikum i Oslo Spektrum med et heidundranes show før MGP-finalen i fjor.

I tiden før MGP-finalen kan du høre Ellas «Mama’s Boy» og nylig annonserte hun på Facebooksiden sin at hun samtidig vil slå et slag for en god sak.

– Låta handler om å tørrre å ta steget til å tro på at vi er perfekt som vi er uansett kjønn, sosial status, seksuell legning, etnisitet eller religion - fordi vi er alle en del av urkrafta.

 

ANNONSE
ANNONSE