Musikk

– Jeg synger til en jente

Alessandra følger opp braksuksessen med splitter ny singel.

– Jeg er veldig opptatt av at man skal være stolt av seg selv og gi seg selv kjærlighet, men jeg vil si det på en sassy og litt morsom måte i musikken min, sier Alessandra.
Publisert

Hele Norges Alessandra er klar med oppfølgeren til sin globale megahit i form av den selvtillitsgivende nye singelen «Pretty Devil». Det unge stjerneskuddet slipper sin første nye låt siden debutsingelen hennes så dagens lys i januar, med en erklæring om at alle må elske seg selv og bære sin egen kropp med stolthet.

I forkant av deltagelsen i Eurovision Song Contest, kom Alessandra ut som bifil.

«Det var ikke så lett å være bifil i en liten by i Italia, der jeg også vokste opp. Heldigvis har jeg klart det nå, og det hjelper at Norge er et fantastisk åpent land. Her er det lettere å være seg selv», fortalte hun i et intervju med Dagsavisen.

 Internasjonal suksess

 «Pretty Devil» slippes til stor etterspørsel og det tar fullstendig av blant fansen. Alessandra har sanket inn nærmere 70.000 forhåndslagringer av låta på bare noen dager, i tillegg til at fansen har laget over 6 000 videoer til låta på TikTok.

 – Låta handler om at jeg synger til en jente som er kjempefin og vet hun er det, men samtidig bærer hun på mye usikkerheter. Målet med sangen er at hun skal se på seg selv på samme måte som jeg ser henne. Jeg elsker når hun er seg selv og er stolt av det. Rett og slett, ‘be the pretty devil you are’, sier Alessandra.

 Alessandra gjorde en bemerkelsesverdig opptreden under årets Eurovision-finale med låta «Queen of Kings», som gjorde at hun stakk av med en sterk 5. plass, som også er Norges beste plassering på ti år. Med publikumsstemmer alene havnet hun på en enda sterkere 3. plass.

The Queen Of Kings Tour

 Etter Eurovision-finalen gikk «Queen of Kings» inn på en 28. plass på den globale topplisten til Spotify. Låta klatret hele 103 plasser etter finalen. Alessandra gikk også inn topp 10 på UKs offisielle toppliste, og på en 58. plass på Billboard 200. Låta har nå passert svimlende 100 millioner strømninger.

 – Jeg har skrevet masse låter, og gleder meg til å bygge videre på artistkarrieren min. Jeg skal slippe mye musikk, og i 2024 skal jeg ut på turné og spille i mange forskjellige byer.

 Nylig annonserte Alessandra sin aller første turné, The Queen Of Kings Tour, med hele 20 datoer i Storbritannia og Europa.

Powered by Labrador CMS