Om

Blikk ble startet i 1991 og er Nordens eldste skeive magasin.


Blikk publiserer dagsaktuelle skeive nyheter på nett. Magasinet kommer ut 11 ganger i året, og kan kjøpes på Gullberg & Bostadløkken, utvalgte Narvesen-kiosker over hele landet.

Vil du vite mer om historien bak Blikk? Klikk her for å lese intervju med første redaktør Arne Walderhaug i forbindelse med Blikks 30-årsdag!

Blikk publiserer dagsaktuelle skeive nyheter på nett. Magasinet kommer ut 10 ganger i året, og kan kjøpes på utvalgte Narvesen-kiosker over hele landet.

Ønsker du at Blikk skal selges i din lokale Narvesen? Ta kontakt med oss!

Du kan også abonnere på Blikk. Forsendelsen er anonym og har ikke returadresse som kan spores tilbake til Blikk AS.Uavhengig og skeivt

Blikk er redigert på uavhengig grunnlag, og i henhold til de prinsippene som er nedfelt i Redaktørplakaten og etter norske mediers etiske normer slik de er uttrykt i Vær Varsom-plakaten og Lov om redaksjonell fridom.


Ansvarlig redaktør står etisk og rettslig ansvarlig for det redigerte innholdet ovenfor medienes selvjustis (Pressens faglige utvalg) og ovenfor lov og domstol. Dersom noen reagerer på innholdet, oppfordres det til å ta kontakt med ansvarlig redaktør, Aslaug Olette Klausen.


Blikk er medlem av Norsk Tidsskriftsforening.

Powered by Labrador CMS