Film

«Måten homofile ble snakket om i pressen på 80-tallet, var helt sjokkerende. De kalte folk for perverse, så de som kom ut til foreldrene sine den gangen, fikk reaksjoner som var matet av media», forteller homofile Andrew Scott som spiller mot Paul Mescal i «All of Us Strangers».

’’ Mye har vært og forble usagt

«All of Us Strangers» det nyeste prosjektet fra regissøren Andrew Haigh, som står bak homoproduksjoner som «Weekend» og «Looking».

Publisert Sist oppdatert

«ALL OF US STRANGERS» (2023) som delvis er en spøkelseshistorie, delvis et familiedrama, byr samtidig på dampende homoromantikk med de to irske skuespillerne Andrew Scott og Paul Mescal i hovedrollene. 

De to har de siste årene fått internasjonale oppmerksomhet for innsatsen på filmlerretet. Homofile Scott har spilt James Moriarty i «Sherlock» før han fikk kritikerros som «hot prest» i Phoebe Waller-Bridges Emmy-vinnende «Fleabag». Heterofile Mescal har gjort seg bemerket i prosjekter som «Normal People» og «Aftersun », der sistnevnte ga han en Oscar-nominasjon i fjor.

Basert på den japanske forfatteren Taichi Yamadas roman fra 1987, «Strangers», er «All of Us Strangers» det nyeste prosjektet fra regissøren Andrew Haigh, som står bak homoproduksjoner som «Weekend» og «Looking». 

I hans nye film befinner manusforfatteren Adam (Andrew Scott) seg i den kritiske fasen av livet der han skjønner at han er nærmere døden enn fødselen. Og at det ikke eksisterer noen garantier for at han kommer til å leve livet sitt i et parforhold – og at foreldrene hans var ganske vanlige sårbare mennesker, akkurat som han selv. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS