The Soft Pink Truth.

The Soft Pink Truth støtter Antifa

Alt overskudd av salget av albumet «Am I Free To Go?» går til Anti-Fascist Legal Defence Fund.

Publisert Sist oppdatert

Skeive og eksperimentelle The Soft Pink Truth med Drew Daniel (38) fra duoen Matmos, har tidligere tolket låter av Black Metal-artister og har skrudd knotter og vridd lyder for å fore dansegulvet med skeiv vellyd.

Nylig slapp The Soft Pink Truth albumet «Am I Free To Go?», en samling coverlåter av crust punk-klassikere, som ifølge Drew Daniel er resultatet av hans «måte å takle følelsene rundt den politiske elendigheten i en kapitalistisk verden.»

Låtene er laget av crust punk-band fra hele verden; Sverige, Japan, Storbritannia og USA, og samlingen er politisk ladet, mildt sagt. Albumet selges via nettsiden thesoftpinktruth.bandcamp.com, og Drew Daniel har ingen planer om å tjene grunker på utgivelsen.

«Kjøperne kan betale det de har lyst å betale, såkalt «name your price». Alt overskudd som er igjen etter at jeg har betalt royalties til bandene og artistene, går direkte til organisasjonen Anti-Fascist Legal Defence Fund, som hjelper aktivister verden over som blir tiltalt etter å ha kjempet mot fascisme», skriver han på Bandcamp.

Powered by Labrador CMS