Musikk

Førpremiere: Ny singel fra Aron Dahl

Fredag slipper Aron Dahl «Ficken-3000», andre singel fra det kommende albumet. Hør den her.

Til høsten slipper Aron Dahl albumet «Moth/Flame» som inneholder temaer som begjær, smerte og transcendens. «Ficken-3000» andre forsmak på skiva.
Publisert Sist oppdatert

Aron Dahls nye singel «Ficken-3000» er oppkalt etter en beryktet homsebar i Berlin. Sangen er en skeiv og skakk synth-pop-vise om cruising og kjærlighet.

Dahl selv sier i en pressemelding at det er snakk som en slags kjærlighetsvise.

– Den handler om frykten og spenningen ved å dra på cruising for første gang. Hovedpersonen møter en fyr, og kanskje er denne fyren i virkeligheten en dust. Men det spiller ingen rolle, sier Aron Dahl i meldingen.

Han legger til at i et øyeblikks tid oppstår det en delt intimitet og en slags flyktig kjærlighet som føles ekspansiv og nesten blir til en spirituell opplevelse for hovedpersonen.

«Ficken-3000» er andre singel ut fra Aron Dahls kommende album «Moth / Flame» som kommer til høsten. Plata er produsert av den danske produsenten og trommisen Anders Bach (som blant annet har spilt med MØ, Ice Cream Cathedral, Bisse).

Tidligere i år presentert Blikk «Lock & Key» den første låta Aron Dahl gjorde etter sin transisjon.

I «Lock & Key» kombinerte Dahl eksplisitt seksuelt innhold og levende BDSM-tablåer med sårbarhet, 60-tallspop og country-undertoner.

– Jeg har utforsket maskulinitet og hva det vil si å være mann gjennom å møte mange forskjellig typer menn seksuelt. Nesten antropologisk, har jeg har lært om meg selv og speilet meg i dem, sa Dahl da til Blikk.

Powered by Labrador CMS