Fra venstre øverst: Halvor Frihagen, Marius Hofseth, Kai Vogelkirsch og Guðmundur Helgi Arnarson.

Sexy i lær og gummi

I en gård fra 1624 holder SLM Oslo hus. Blikk tar deg med inn i de mørke krokene der du får møte noen av klubbens medlemmer: Marius, Halvor, Guðmundur og Kai.

Publisert Sist oppdatert

Bybrannen som brøt ut 17. august 1624 var den siste, største og mest kjente som herjet middelalderbyen Oslo og la størstedelen av byen i ruiner. Etterpå bestemte kong Christian IV at den skulle gjenreises på vestsida av Bjørvika, nær Akershus slott og festning. Den nye byen fikk navnet Christiania, mens bebyggelsen som dukket opp der byen hadde ligget før beholdt navnet Oslo – blant annet bygården i Rådhusgata 28 der SLM Oslo holder til i dag.

Overtroen sto sterkt på 1600-tallet. I Oslo var mange overbevist om at noen måtte ha oppført seg så ugudelig at Herren hadde straffet byen. Men hvem? I etterkant fikk fire kvinner skylda. Sissel, Karina, Eline og Birgitte ble brent for trolldom samme år.

Samme skjebne risikerer heldigvis ikke de fire SLM-medlemmene Blikk møter i SLM Oslos lokaler. Marius, Halvor, Guðmundur Helgi og Kai ønsker å knuse noen myter om røff sex og å gi en innføring i fetisj- og BDSM.

Drives av frivillige

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS