Syndig søndag

Store gutter i mørkerommet

Channel 4s nye serie Big Boys er en sjarmerende serie om skeivt og streit vennskap, og sex.

Dylan Llewellyn som Jack og Jon Pointing som Danny i Big Boys.
Publisert Sist oppdatert

Mange forelsket seg i Dylan Llewellyn i serien Derry Girls, hvor han spiller rollen som James Maguire.

Derry Girls slapp nylig den siste sesongen, men fortvil ikke. I den nye Channel 4-serien Big Boys er det mer moro fra Dylan Llewellyn. Her spiller han studenten Jack, som når han starter universitetet tar sine første steg ut av skapet som skeiv.

Jon Pointing som Danny og Dylan Llewellyn som Jack i Big Boys.

Jack deler studentleilighet med Danny, spilt av Jon Pointing. Danny er streit og en skikkelig «lad», men han og Jack blir fort gode kompiser, og Danny strekker seg langt for å hjelpe Jack når han snubler av gårde inn i sin nye skeive identitet.

Men det er ikke alle arenaer Danny kan stille opp som alliert og co-pilot. Universitetets lhbtq+-gruppe arrangerer en felles utflukt til en av Londons skeive klubber, Gordy's, og Jack og Danny blir med. På klubben får Jack sitt første møte med et mørkerom. Sammen med Yemi, spilt av Olisa Odele, tar han sine første steg inn i mørket og får oppleve alle mulige seksuelle aktiviteter på nært hold. Det blir neste for mye av deg gode for stakkars Jack:

«Jeg så en mann stappe hele armen sin inn i en annen mann!» utbryter Jack med store øyne.

Klubbens dragdronning er raskt på pletten og beroliger Jack: «Ta det rolig Jack. Du blir blir vant til det. Kanskje en dag ønsker du en arm i deg du også.»

Powered by Labrador CMS