Big Daddy Karsten.

Big Daddy Karsten kurerer brakkesyke

Nei, dette er ingen aprilspøk. Onsdag 1. april spiller Big Daddy Karsten konsert på Facebook.

Publisert

Rapperen Big Daddy Karsten gjør sitt for å holde motet sitt, og ditt, oppe nå i korona-utbruddet. Det gjør han med en eksklusiv konsert onsdag 1. april.

Konserten strømmes på Facebook som del av Vakuum Studios splitter nye online konsertserie. Karsten Marcussen aka Big Daddy Karsten er for de fleste kjent som Norges første åpne skeive rapper, men han er mye mer enn det. Han er i tillegg 50 prosent av duoen Folkefiender, medlem av DatMusic-familien og kjent som en av landets fremste battle rappere.

Haha, jeg begynner å bli så tørst nå.

Big Daddy Karsten
Vask henda

Big Daddy Karsten er som alle andre påvirket av tiden vi er i nå. Han er nettopp ferdig med karantenetid og har noen gode råd til alle oss andre.
- For det første må jeg bare si at det er utrolig viktig at vi tar situasjonen på alvor, noe jeg prøver å gjøre i aller høyeste grad. Derfor går jeg kun ut om jeg må, så det blir mye «gayming» og låtskriving hjemme på Løren. Jeg er jo seff bekymra som de aller fleste andre, men tror også at om vi alle står sammen og er flinke med tiltakene, så kommer vi oss gjennom dette som alt annet.

- Hva er det første du vil gjøre når krisen er over?
- Haha, jeg begynner å bli så tørst nå at folk sikkert kan tenke seg sjøl hva jeg har lyst på. Menneskelig kontakt!

- Hva har du gjort i karantenetiden som ingen ville trodd du gjør?
- Jeg veit ikke ass ... Jeg gjør vel som de fleste andre, vasker henda og holder meg innendørs. Prøver også å spre kurvene mine litt ut over landegrensene. Har blant annet gjort intervju med Bear World Magazine og promotert den nye låta jeg gjorde med Ferdinand, «Best Freind Remix», så godt jeg kan, samt skrevet masse låter på engelsk.

- På engelsk? Har brakkesyken gjort noe med deg?
- Jeg har jo sagt i alle år at å lage låter på engelsk var uaktuelt, så dette kommer nok som en overraskelse på mange.

Se konserten med Big Daddy Karsten onsdag 1. april her: Big Daddy Karsten – Live fra Vakuumet

Powered by Labrador CMS