Film

Almodóvar med skeiv western

«Strange Way of Life» åpner filmefestivalen i Cannes 16. mai.

Pedro Pascal og Ethan Hawke i «Strange Way of Life».
Publisert Sist oppdatert

Den legendariske og skeive regissøren Pedro Almodóvar er snart aktuell med filmen «Strange Way of Life», en skeiv westernfilm med ingen ringere enn Ethan Hawke og Pedro Pascal i hovedrollene.

Filmen åpner årets filmfestival i Cannes tirsdag 16. mai

«Filmen er skeiv på den måten at det er to menn som elsker hverandre. Det er en dypt maskulin film», fortalte Almadóvar da han gjestet podkasten til Dua Lipa nylig.

I samme intervju avslørte Almadóvar at han opprinnelig ble tilbudt å lage en ny versjon av «Brokeback Mountain», men at han avslo fordi han ikke trodde at Hollywood ville tillate at han laget en film hvor «to menn knullet hele tiden».

I hovedrollene har Almadóvar hentet inn Ethan Hawke, kjent fra filmer som «Dead Poets Society», «Great Expectations» og «Boyhood», og alles nye yndling Pedro Pascal, kjent fra suksess-seriene «Mandalorian» og «The Last of Us».

Pascal var ikke sein å be når han ble tilbudt rollen.

«Almadóvar har åpnet opp en helt ny verden med hensyn til historiefortelling, farger, kultur, opprør og seksualitet gjennom filmene sine, og de er farlige, hysteriske, hjerteskjærende og favner hele følelsesspekteret på en måte som er typisk Almadóvar», sier Pascal i et intervju med Insider.

«Almadóvar kunne spurt meg om hva som helst, og jeg ville svart ja uansett», sier Pascal.

Pedro Almadóvar er best kjent for de Oscar-vinnende filmene «All About My Mother» og «Talk To Her», og han har vunnet to Golden Globe-priser og fem BAFTA-priser i løpet av sin 50 år lange karriere.

Powered by Labrador CMS