Ifølge regissøren Leilah Weinraub er ikke nakenheten i filmen verken sensasjonell eller overseksualiserende, men viser dansestilene, energien og fysikken til The Shakedowns Angels: Oohzee, Egypt, Jazmyne, Slow-Wine og de andre kvinnene/femmes/studs.

This is a lesbian club, understand. Comprehend.

Omsider er det mulig å se «Shakedown», dokumentaren om den nedlagte svarte lesbiske strippeklubben i Los Angeles. Den kan nå ses gratis på Vimeo.

Publisert

Av drøyt 400 timer med råmateriale, tatt opp på en svart lesbisk strippeklubb i Los Angeles ved starten av 2000-tallet, laget konseptkunstner og regissør, Leilah Weinraub (42), en 72 minutter lang kunst/dokumentarfilm.

«Shakedown» hadde premiere på Berlinale i 2018, og ble i første omgang vist på anerkjente filmfestivaler (det gjør den fortsatt) og toneangivende kunstinstitusjoner omkring i verden. Etterpå gjorde Weinraub dokumentaren tilgjengelig på Pornhub for å få vist den til en mainstream publikum.

«Shakedown» er den første og hittil eneste produksjonen uten eksplisitt pornografisk innhold, som blir vist på verdens største nettsted for «voksen-filmer». I starten lå den der gratis samtidig som regissøren åpnet for chatting med de som var innlogget for å se filmen. Dokumentaren ligger fortsatt der bak betalingsmur, men er nå endelig også blitt tilgjengelig på strømmetjenesten Vimeo. Filmens vandring fra festivalene og gallerienes høykultur til Pornhub og siden til en allmenn kanal, er interessant på flere plan.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS