Film

Polyamorøst drama premiereklart

Regissør Yen Lees spillefilmdebut, «Eksplosjoner i Hjertet» får festpremiere på Rockefeller under Oslo Pride.

Danske Vic Carmen Sonne og den svenske rapperen Silvana Imam spiller i den norske debutantfilmen «Eksplosjoner i hjertet».
Publisert Sist oppdatert

I hovedrollene finner vi Vic Carmen Sonne og den svenske rapperen Silvana Imam. 

De spiller to temmelig ulike unge kvinner, Billy og Nilo, som blir stormforelsket. Problemene oppstår når det viser seg at Nilo er polyamorøs og allerede har en annen partner, noe som ikke er en ideell situasjon for Billy, som ofte blir intenst oppslukt av dem hun blir forelsket i.

Billys forventninger til monogami og at det skal være de to får seg en alvorlig knekk. 

Første gang Blikk omtalte  «Eksplosjoner i hjertet» var i 2021, da mens filmen fortsatt var i produksjon. Fredag 21. juni er det klart for gratis festpremiere på den etterlengtede filmen, og dette skjer på Rockefeller. Premieren er et samarbeid mellom Oslo Pride, Rock Cinema og Norsk Filmdistribusjon. 

Dette er norsk-vietnamesiske Yen Lees spillefilmdebut, etter å ha laget en rekke kortfilmer og musikkvideoer tidligere. På produsentsiden finner vi Thomas Robsahm og Renée Mlodyszewski, som blant annet har jobbet med megasuksessen «Verdens Verste Menneske». 

I likhet med denne foregår handlingen i «Eksplosjoner i hjertet» i Oslo om sommeren. 

Arrangementet på Rockefeller, som er et samarbeid med Oslo Pride, er gratis, men det er begrenset med plasser. For mer informasjon og reservasjon av gratisbilletter kan du klikke her.

Powered by Labrador CMS