Film

Skeiv grøsser på kino

En skeiv familie blir stilt overfor umulige valg i grøsseren «Knock at The Cabin», som vises på norske kinoer.

f.v. Ben Aldridge, Kristen Cui og Jonathan Groff i «Knock at The Cabin».
PublisertSkeive Jonathan Groff er for mange kjent fra den populære HBO-serien «Looking», som hadde premiere i 2014. Serien fulgte tre homsevenner i San Francisco, deres kjærester, elskere og karrierer. Det ble også en sesong to av serien, som ble avsluttet med en «Looking»-film som trøst for fansen.

Nå er Jonathan Groff aktuell i grøsseren «Knock at The Cabin», som allerede kan ses på norske kinoer. Historien er basert på 2018-romanen «The Cabin at the End of the World» av Paul Tremblay, og foregår i og rundt en hytte langt uti skogen.

I filmen møter vi snart åtte år gamle Wen, spilt av Kristen Cui, som er på ferie sammen med adoptivfedrene Eric, spilt av Jonathan Groff, og Andrew, spilt av Ben Aldridge.

Den lille familien kobler av på en idyllisk og rustikk skogshytte i sommerferien. Unge Wendy leker blant trærne når hun treffer Leonard, lederen av en gruppe som plutselig dukker opp i familiens ferieparadis. Alle i gruppen bærer hvert sitt våpen, og tar familien som gisler samtidig som de gir dem et forferdelig ultimatum: de må frivillig ofre en i familien sin for å forhindre verdens apokalypse. Med begrenset kontakt og informasjon fra omverdenen, må de to foreldrene ta et valg før alt er for sent.

Regissør M. Night Shyamalan serverer en guffen thriller om skjebnesvangre avgjørelser og utenkelige scenarioer, som han tidligere har gjort med filmer som «The Sixth Sense», «Unbreakable», «The Village», «Split» og «The Visit».

Powered by Labrador CMS