Uteliv

Lizette Lizette kommer til Oslo

Enya møter Berghain når den svensk-peruianske artisten skal spille på Indieseksuells første klubbkveld på Goldie i Oslo. – Det å få uttrykke min kunst i et sånt vidunderlig og trygt miljø er jo det jeg lever for, sier Lizette Lizette til Blikk.

Lizette Lizette.
Publisert Sist oppdatert

Det skeive klubbkonseptet Indieseksuell presenterer svensk-peruianske Lizette Lizette når klubben inntar utestedet Goldie i Oslo lørdag 20. januar.

Dette er for øvrig den første konserten den ikke-binære artistens gjør i Oslo.

Foranledningen til invitasjonen til Indieseksuell var ifølge arrangør og dj, Øyvind Rones en epost fra Fritz-Rangvald Rimala Pettersen i Lydmyr, som leverer innhold til blant annet Goldie.

– Fritz sendte en melding jeg ikke rakk å se på før det hadde gått en stund. Da jeg endelig fikk sett på det, var det absolutt ikke noe å tenke på. En fantastisk artist å starte året med, og en ekstremt god anledning til å tilbringe en helaften på et av de råeste nye utestedene i byen, sier Rones.

Gotisk Britney

Lizette Lizette har lenge blitt kalt en godt bevart hemmelighet. Men etter at hen slapp albumet «Queerbody», fulgte opp med «Non» og fjorårets «Miss Gendered» tyder mye på at det blir endring på det.

Selv beskriver hen musikken «som om Enya går på Barghain».

– Jeg elsker mørke, tunge, groovy basser i kombinasjon med veldig luftige Enya-pads og synther. Mange av min fans pleier å si at stemmen min likner litt på Britney Spears. De kaller meg «The gothic Britney», haha, sier Lizette til Blikk.

Konserten forsikrer hen at vil bli überskeiv.

– Vi kommer til å stille i antrekk spesialdesignet av min bestevenn Butcher Queen. Alle mine fargesterke videoer vil også vises i bakgrunnen, og min opptreden er jo alltid uforutsigbar. Hvem vet hvor jeg kan havne. Kanskje blir det til og med litt vouging.

Dessuten betyr det mye for Lizette Lizette å få spille på en skeiv klubb.

– Det er mitt hjem, mitt fristed, jeg vil være i mitt ess. Det å få uttrykke min kunst i et sånt vidunderlig og trygt miljø er jo det jeg lever for.

Indieseksuell har holdt det gående i snart 14 år. Lørdag 20. januar blir det for første gang skeiv klubbkveld på Goldie.

Powered by Labrador CMS