Lil Nas X kreative fans blander Lil Nas X og Billie Eilish i en remix av MONTERO (Call Me By Your Name).
Lil Nas X kreative fans blander Lil Nas X og Billie Eilish i en remix av MONTERO (Call Me By Your Name).

Skeivt og dystert: dette er månedens Blikk-liste

Månedens Blikk-liste med skeiv musikk du bør høre på akkurat nå.

Publisert

Kid Cudi: «Sad People»

Kid Cudi sjarmerte oss i senk da han nylig gjestet «Saturday Night Live», og i i blomstrete kjole framførte «Sad People». Antrekket var Cudis hyllest til ikonet Kurt Cobain som tok sitt eget liv for 27 år siden.

Lil Nas X versus Billie Eilish: «Montero (call me by your name) x All The Good Girls Go To Hell» (Mashup)

Lil Nas X og hans lapdance med Satan har vært på alles lepper i det siste. Nå er det fansens tur, og gjett om de er kreative. En av favorittversjonene deres er denne som blander Lil Nas X og Billie Eilish i like store deler. Fabelaktig!

Boy George: «Turn To Dust»

De gamle er eldst, sies det. Boy George har fått livet sitt dokumentert i Sky Arts «Blitzed», en dokumentar om New Romantics-bølgen i England. I den anledning slippes samlealbumet «Blitzed», som trygt kan kalles bølgens lydspor der 59-åringen har en selvsagt plass.

Yelle: «Noir»

Yelle er tilbake. De slo til i 2006 med hitlåta «Je veux te voir». I fjor kom albumet «L'Ère du Verseau», ognylig slapp de låta «Noir» som singel og musikkvideo. Fransk electropop og en video med sterke dragreferanser, blir aldri feil!

Louisahhh: «Numb, Undone»

Hentet fra albumet «The Practice of Freedom», ute nå på He.She.They. Hardcore techno toppet av Louisahhhs industrielle kamprop. Ekte electronic body music.

Powered by Labrador CMS