Kevin McHale

På egne skeive bein

- Jeg vil være meg selv og jeg vil at musikken min skal være en forlengelse av meg og mine erfaringer.

Publisert Sist oppdatert

Skuespilleren og vokalisten Kevin McHale fikk sitt gjennombrudd i den populære tv-serien «Glee». I tv-serien spilte han rollen som Artie Abrams, som sammen med de andre «taperne» på William McKinley High School sang coverlåter i skolekoret.

Nå for tida er coverlåtene lagt på hylla og Kevin McHale konsentrerer seg om egen musikk der han kan endelig synge om gutter.

Debut-EP-en «Boy» slippes 24. mai, men fansen fikk en smakebit i begynnelsen av april med singelen «Help Me Now». Låta er en tidsriktig følelsesfest og kan fint spilles side om side med låter signert Troye Sivan. Lydbildet er forøvrig ikke det eneste han har til felles med Troye Sivan. McHale er også skeiv og stolt.

«I årene da jeg spilte i «Glee», laget jeg også musikk. Den gang sang jeg om jenter. «Hva faen er det jeg holder på med», tenkte jeg plutselig en dag. Jeg var ikke ute av skapet på den tida», forteller Kevin McHale til magasinet Out.

«Det er ikke noe poeng å drive med musikk hvis jeg ikke kan skrive som jeg snakker. Jeg vil være meg selv og jeg vil at musikken min skal være en forlengelse av meg og mine erfaringer. Så fort jeg tillot meg selv å skrive og synge fritt, kom disse låtene til meg».

Resultatet hører du i låta «Help Me now» og på EP-en «Boy», som slippes 24.mai. [re]

Powered by Labrador CMS