Podkast

I studio er McKenzie Goodwin (t h) den jordnære og strukturerte, mens Rachel Scanlon skaper kreativt kaos.

Innsikt og absurditet fra Los Angeles

«Two Dykes and a Mic» er hjertebarnet til standup-komikerne McKenzie Goodwin og Rachel Scanlon. Gjennom deres briller blir lytterne del av et stort og innforstått lesbisk fellesskap.

Publisert

NÅR KJENNINGSSIGNALET til «Two Dykes and a Mic» runger i ørene, vet lytteren at det venter et stort univers på dem der det lesbiske er selve normen. Hva skulle det ellers være? Dette er det udiskutable utgangspunktet for podkastvertene og standup-komikerne McKenzie Goodwin og Rachel Scanlon. Basert i Los Angeles har de allerede skapt over 200 lystige episoder. 

Podkasten har jevnlig aktivister, eller andre skeive komikere på besøk i studio, eller de sender direkteopptak når «Two Dykes and a Mic» drar på turné med podkasten. Ute på veiene fyller de et tomrom i kjølvannet av nedlagte skeive utesteder. Når «alle» i byen kommer på sceneshowene deres, knytter en del av dem bånd og lokalmiljøet får en vitamininnsprøytning. Noen fans følger også turneen fra sted til sted for å holde fast i det vennlige fellesskapet rundt McKenzie og Rachel som også er bestevenner privat.

I studio er McKenzie den jordnære og strukturerte, mens Rachel skaper kreativt kaos. Heldigvis hiver McKenzie seg som oftest med på fantasitoget til Rachel. Noen uventede stopp og stasjoner seinere, ruller gjerne begge inn på konklusjoner som at «jo, å lytte til sin partner er så utpreget lesbisk at en streiting som kommer til å høre på sin kjære, egentlig bedriver kulturell appropriasjon».

Samtalen i studio er vittig, kjapp og består på amerikaneres vis av mange ord, uten at vertene avbryter hverandre for ofte. Podkasten har en uttalt misjon om å styrke lesbiske der de lever. McKenzie og Rachel svarer på henvendelser som like gjerne kommer fra Marokko og Grønland, som fra det rurale USA. 

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS