Musikk

LP til Loaded

Den lesbiske amerikanske superstjernen gjør sin aller første konsert i Oslo til sommeren.

Laura Pergolizzi, bedre kjent som LP.
Publisert

Da LP kom til Norge for første gang i fjor høst var det, ifølge pressemeldingen, panikkstemning i billettluken. Alle billettene til konserten på Union Scene i Drammen ble revet bort på minutter, og konserten ble en kjempesuksess.

Nå får både alle som ikke var der, og alle de som var der, en ny mulighet til å få med seg den amerikanske superstjernen som blant annet har blitt kalt, den lesbiske blond-on-blond-bob-dylan,

Har strømmet milliarder

LP, eller Laura Pergolizzi som artisten egentlig heter, har for lengst plassert seg i milliardklassen hva gjelder strømming, og den multiplatinaselgende artisten har opparbeidet seg en ekstremt dedikert følgerskare.

Helt siden debutalbumet fra 2014 har LP skapt et helt eget univers hvor alle følelsene er lov - og det er ektefølt. Med låten «Lost On You» fikk LP i 2016 sitt store gjennombrudd, en låt som alene er oppe et par milliarder strømminger, og har vært med på å forme en superspennende karriere og et umiskjennelig sound.

LP også er en hyppig brukt låtskriver for andre artister, noe som blant annet har ført til store hits med giganavn som Rihanna, Cher, Celine Dion, Christina Aguilera og Backstreet Boys.

Til sommeren står LP på scenen på Loaded, og gjør med det sin aller første konsert i Oslo, og sin første norske festival. Dette er, som pressemeldingen påstår, en av festivalsommerens aller sterkeste bookinger, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

Om festivalen

Loaded er en byfestival som ikke tar sikte på å slite deg ut, men å lade deg opp. Festivalen foregår på Kontraskjæret i Oslo, 8.-9. juni 2023, og gikk for første gang av stabelen i 2022.

Powered by Labrador CMS