Musikk

Ny musikkvideo fra LP

LP er nå ute med ny singel fra det kommende albumet «Love Lines». Se videoen til «One Like You» på Blikk.

Laura Pergolizzi, har ifølge seg selv et følsomt sinn og et ømskinnet hjerte. Det nye albumet hennes handler om polygami.
Publisert

 – «One Like You» er litt av en sang. Wow, altså. Den ble ganske god, sier LP til Blikk med saklig stemme, som om hun var en helt vanlig uhildet musikkritiker.

Superstjerna som spilte i Oslo på byfestivalen Loaded fredag 9. juni, hadde med seg flere nye låter i bagasjen. En av dem var «One Like You» fra hennes nye album, «Love Lines», slippes i slutten av september.

– Og den neste vi skrev, «Day Glow», den ble jeg også fornøyd med, forteller hun i intervjuet med Blikk.

Så tilfreds var hun med begge låtene, at hun skjønte at det kom til å bli en skive.

– Jeg vet aldri hva jeg holder på med i begynnelsen av et plateprosjekt. Men jeg samler alltid på fraser, akkorder, titler og melodier uten at jeg presser meg til å skrive dem ut. Jeg vet når det er tid for låtskriving, forteller artisten med mer enn tre milliarder strømmer globalt, og som har gitt ut seks album og tre EP-er.

Tittelen på det nye albumet er «Love Lines», handler ifølge LP mest om hennes polygami. Og det inkluderer også publikummere på konsertene.

– Jeg er ikke nødvendigvis forelsket i mange samtidig, men jeg nyter å være fri, snill og ærlig med folk romantisk sett. Og jeg har falt for noen underveis der. Så albumet beskriver at jeg har mye kjærlighet – for mange mennesker.

Les hele intervjuet med LP i neste nummer av Blikk.

 Se musikkvideoen til LPs «One Like You» her

Powered by Labrador CMS