Musikk

Tett på Ruben i ny musikkvideo

Singelen «Oh Lord» er den første smakebiten fra den skeive popartistens kommende EP.

Rubens musikk vært preget av et melankolsk og melodiøst lydbilde. Inspirasjon finner 29-åringen fra hendelser i eget liv.
Publisert Sist oppdatert

Artist Ruben Markussen, bedre kjent som bare Ruben, har siden debuten i 2017 vist at han har en av de største stemmene vi har her til lands. 

Den skeive 29-åringen fra Bjarkøy i Troms har jevnt og trutt levert pop i verdensklasse, og åpner nå et nytt kapittel med den nye singelen, «Oh Lord».

Stemmen som tidligere har gitt oss monsterhits som «Lay By Me» (over 150 millioner streams på Spotify alene) og «Heading Home», gjør på «Oh Lord» noe han har bevist gang på gang tidligere at han er en av de aller beste på – storslått vokal på storslått låt. 

Låten ble skrevet for mange år siden, men har først nå funnet sin endelige form og blitt klar for å møte publikum.

– «Oh lord» handler om en følelse av desperasjon. Å kjenne på en håpløshet som er så sterk, at det eneste man kan gjøre er å be om hjelp fra en gud. For meg føles det så langt fra noe reelt at jeg skulle føle meg så desperat. Låten har vært med meg siden 2018, men det er nå det føles riktig i forhold til historien jeg vil fortelle og det som skjer i livet nå, sier Ruben i en pressemelding. 

«Oh Lord» er den første smakebiten fra en kommende EP, som foreløpig ikke har fått en tittel eller slippdato.

Powered by Labrador CMS