TV

Tim Kristian og Fetisha i «Bloggerne»

Den populære dokusåpen feirer sin 20. sesong denne høsten. Fetisha Williams og Tim Kristian Moen er to nye profiler som inviterer «Bloggerne»-seerne inn i livene sine.

Amalie Olsen, Caroline Nitter, Aurora Gude, Tim Kristian Moen, Fetisha Williams, Hedvig Glestad og Øyunn Krogh er profilene vi følger i den 20. sesongen av «Bloggerne».
Publisert

 «Bloggerne»-profilene denne sesongen er også gode venner på privaten, og seerne får være med på både vorspiel og julebord med hele gjengen. Når sterke personligheter med tydelige meninger møtes, oppstår det både diskusjoner og dramatikk.

Forelskelse, sorg, personlige utfordringer og venninne-drama er en del av livet, samtidig som store liveshows, avisoverskrifter og prisutdelinger preger hverdagen til profilene som er noen av Norges største influensere.

Tim Kristian er en selvlært sminkeekspert som lever for og av make-up.

Tim og kjæresten

Tim Kristian er en selvlært sminkeekspert som lever for og av make-up. Han ble introdusert for sminke når han var 5 år gammel, og presenterer seg som Norges, om ikke verdens beste make-up artist.

Seerne får bli kjent med Tim og kjæresten hans, og han tar tv-seerne med inn i sin hektiske hverdag.

Fetisha Williams.

 Travle Fetisha

Fetisha Williams er programleder, matprofil og influenser og driver en av landets mest populære podkaster. Hun er kjent for å ha sterke meninger, og er heller ikke redd for å ytre disse. Fetisha har hatt et travelt år, med både oppturer og nedturer.

 I høst får tv-seerne være med når Fetisha gir ut kokebok, har sin aller første live podkast, og blir invitert til landets største liveshow.

Andre deltakere vi følger i denne 20. sesongen av «Bloggerne» er Amalie Olsen, Caroline Nitter, Aurora Gude, Hedvig Glestad og Øyunn Krogh.

 «Bloggerne» kommer på TV 2 Play og TV 2 Livsstil høsten 2024.

 

Powered by Labrador CMS