Film

Kristen Stewart (t.v.) og medskuespiller Katy O´Brian.

Kristen Stewarts mest lesbiske film til nå

I den romantiske thrilleren «Love Lies Bleeding» møter vi to kvinner som elsker hverandre så sterkt at det både involverer vold, sex og hat.

Publisert

– Blir du med meg til Vegas? Jeg vil at du skal se på meg når jeg vinner. Etterpå kjører vi bare videre. Til California, sier Jackie (Katy O´Brian), i kinoaktuelle «Love Lies Bleeding» (2024). 

Jackie skal til Las Vegas, for å vinne en kroppsbygger- konkurranse, og det er den betydelig lettere Lou (Kristen Stewart) hun holder i de sterke armene sine, mens hun forteller om jobben på en litt besynderlig skytebane der hun skal tjene penger til framtida.

Året er 1989. Regissør Rose Glass gjennomførte estetiske uttrykk er ikke nødvendigvis 1980-tallsvakkert eller 1980-tallsromantisk. Men det er veldig vakkert og veldig romantisk. 

Er man blant dem som selv har opplevd 1980-tallet, kan nok hjertet banke litt i samme rytme som det ville gjort under filmen «Flashdance»: What a feeling! Eller kanskje en cocktail av 80-og 90-talls klassikere som «Boys Don’t Cry», «Thelma And Louise» og David Lynchs «Blue Velvet». Det kan også likne Lynchs «Twin Peaks»: Menneskene er vakre – eventuelt groteske – og eiendelene deres er også pene. Og musikken har en dyp bass som blir hengende i magen gjennom hele filmen.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS