Programleder Adam Schjølberg sammen med "bøssebæreren" Alex.

Oslo Pride i hele landet

Pride er blitt en folkefest for alle. Det vil Oslo Pride bidra til og oppfordrer derfor alle til å markere pride - hjemme, på balkongen, på hytta eller på fjellet.

Publisert Sist oppdatert

Juni er pride-måned, og det kan ikke avlyses. Oslo Pride 2020 vil som vanlig ha fokus på skeiv tematikk gjennom juni med festivalens egen pride-uke i spissen. Fra 19. juni til 28. juni vises livesendinger, talkshow og med Oslo Prides nye format Pride Talks - korte og aktuelle foredrag/talks om brennhete tema og historier du ikke visste du lengtet etter.

Paradeshow 27. juni

Paradeshowet vil bli sendt på forskjellige lokasjoner rundt om i landet der du kan bestille bord for en fantastisk pride-opplevelse. Oversikten over hvor showet vises publiseres på fortløpende på Oslo Prides nettsider.

Paradeshowet vil i år være en tre timer lang direktesending som streames på vierlive.no/oslopride

Paradeshowet sendes fra Det gamle biblioteket i Oslo, med fantastiske Adam Schjølberg som programleder! I studio vil han få besøk av mange spennende gjester, kanskje et par ministre og en drøss med fjes og innhold du allerede savner fra fjorårets Oslo Pride.

I sendingen vil Oslo Pride ta tempen på pride-markeringer i de tusen hjem og oppfordrer alle som ser showet til å delta med å sende inn bilder til festivalens live-bildestrøm og chat.

Sett av datoen 27. juni og bli med på feiringen. Paradeshowet vil kun være tilgjengelig live og kan ikke ses på andre tidspunkt.

Les også

Oslo Pride i stua?

Det blir ingen fysisk parade i år, men Oslo Pride har en pride-flåte som kjører gjennom Oslos gater og besøker tre heldige vinnere. Vinnerne får selveste Else Kåss Furuseth på besøk, med djs og pride-stemning til tusen.

Konkurransen åpner onsdag 3. juni 2020, mer informasjon på Oslo Prides nettsider. For masse informasjon om hvilke gjester som kommer, hvem som spiller og alt du trenger å vite følg Oslo Pride på Instagram @oslopride og trykk attending på eventet Oslo Pride 2020 på Facebook.

Dette blir sendt live for hele landet og er din sjanse til å skinne.

Powered by Labrador CMS