Kjendis

Adam tok jakten på kjærligheten på egenhånd

Adam Schjølberg er ikke fremmed for reality-tv, men komikeren og forfatteren fant kjærligheten, ikke på tv, men på egenhånd. – Vi blir samboere til våren, sier Schjølberg som nå er aktuell som øksemorder i zombiefilmen «De gjenvendte».

Publisert Sist oppdatert

Mange kjenner Adam Schjølberg som en entertainer som byr på seg selv. Det være seg på stand up-scenen, eller som forfatter, eller tv-serien som kastet han inn i offentligheten, «Homsepatruljen». Men også tv-serien «71 grader nord – teams». Sist så vi han i tv-ruta som programleder for datingprogrammet «Good luck guys», som følger seks influenser-par gjennom et konkurransedrevet realityprogram fra en øde strand i Thailand.

På hjemmebane har det også vært travelt. Nylig kom nyheten om at Schjølberg har funnet kjærligheten. Og det klarte han helt alene, uten tv-kameraer på slep.

Det var i september i fjor at nyheten sprakk. Adam Schjølberg (41) hadde funnet kjærligheten. Noe han selv delte på Instagram. «And Just Like That», skrev han til et bilde av seg selv og den nye kjæresten. Ifølge Schjølberg er det foreløpig et avstandsforhold hvor hans utkårede bor i London.

«Den svenske hunken»?

– Hvordan er livet nå Adam?

– Det har vært mye styr med pressen rundt dette med ny kjæreste. Jeg har ledd så jævlig mye av diverse presseoppslag. Det er jo ingen som vet noe særlig om kjæresten min, men det stopper jo ikke pressen fra å grave og spekulere. Så vi har sittet sammen og ledd mye. Han har blitt omtalt som «den svenske hunken» til at han heter Anton. Ikke noe av dette stemmer, sier Schjølberg til Blikk og bekrefter at de to skal bli samboere i løpet av våren.

– Jeg har nettopp kjøpt ny leilighet, og flytter denne helgen. Kjæresten flytter fra London til Oslo og skal bo sammen med meg, sier han og legger lokk på resten av kjærlighetslivet enn så lenge.

Øksemorder i zombiefilm

26. januar er Schjølberg på nytt aktuell. Nå som skuespiller i den norske zombiefilmen «De gjenvendte». I handlingen er zombiene kurerte og må tilbake til jobb og hverdag. Det skal vise seg å være enklere sagt enn gjort...

Du har sikkert sett noen zombiefilmer i løpet av livet, og stort sett dreier handlingen rundt folka som flykter fra de levende døde. 26. januar kommer noe så uvanlig som en norsk zombiefilm på kino, og her er det til en forandring zombiene selv som står i sentrum. For hva skjer egentlig når zombieapokalypsen stoppes av en vaksine, og alle zombiene skal integreres tilbake i samfunnet?

Den historien vil regissør Espen Larsson og produsent Sergei Pedersen fortelle, og Schjølberg er å finne i en av rollene.

– Det er ingen hemmelighet at du er en skrekkfilmfantast. Er dette en drømmerolle?

– Er det en drømmerolle? Ja, på mange måter. Denne audition dukket opp under pandemien, og da var jeg i en krise, som så mange andre. Jobber forvant, men jeg fikk samtidig tid til å reflektere over livet, sier Schjølberg og forteller at han kom i kontakt med teater-genet sitt igjen.

– Jeg kommer jo fra teaterverden. Stand up-delen var bare en naturlig reise for meg. Det var aldri planlagt. Det var skuespiller jeg ville bli allerede som barn. Men så kom jo «Homsepatruljen», og så ballet det på seg etter det.

Skuespillet lokket, enten på scenen eller på film.

– Audition-muskelen rykket i meg, og jeg så det som en genial mulighet, spesielt siden det var pandemi. Jeg fikk rollen, og jeg elsker å spille øksemorder! Jeg liker de slemme og onde karakterene. Det som er ekstra moro er at denne karakteren har en dybde. Den er ikke bar vill og gærn. Det var jævlig gøy, og jeg gleder meg til filmen skal opp på kino, sier Adam Schjølberg.

«De gjenvendte» har norsk kinopremiere 26. januar.

 

 

Powered by Labrador CMS