Alanis Morissette.
Alanis Morissette.

Alanis Morissette støtter skeive flyktninger

Slipper remiks EP til inntekt for skeive flyktninger i Hellas og Tyrkia.

Publisert Sist oppdatert

Alanis Morissette kan skilte med hele syv Grammy-priser og en karriere som strekker seg over 30 år, med albumet «Jagged Little Pill» som høydepunkt i 1995.

Morissettes siste album «Such Pretty Forks In The Road» ble sluppet i juli i år. Albumet gikk rett inn på førsteplass på lista Top Rock Albums i USA, samt andreplass på Billboards Independent Albums-liste.

Nå har Alanis Morissette slått seg sammen med den britiske klubben og plateselskapet HE.SHE.THEY og gitt dem frie tøyler til å samle et knippe produsenter og artister til å remikse noen av låtene fra albumet.

Resultatet er EPen «Such Pretty Forks In The Mix». Remiks EPen byr på en mangfoldig og transinkluderende gruppe artister som gjenskaper noen av låtene til Morissette. EPen byr på remikser av Lauren Faith, MUNA, Girlpool, Muhsinah, Eris Drew og MNDR.

Deler av inntektene fra salget av remiks EPen vil gå til Safe Place International, en organisasjon som hjelper skeive flyktninger i Hellas og Tyrkia. Den samme organisasjonen BLIKK samlet inn penger til på Elsker i januar i år.

Hør Alanis Morissette «Diagnosis» (Muhsinah Remix) her

Powered by Labrador CMS