Hjemme i leiligheten på Majorstua har Amir Hashani og kjæresten undulater, men ennå er de så nye at de ikke har rukket å gi dem navn.

Jeg kan bli rasende

Amir Hashani har blitt nektet to ganger på samme skeive utested på grunn av rullatoren. Men verst er det når folk tror han verken kan tenke eller snakke.

Publisert Sist oppdatert

Tenk å bli frastjålet rullatoren din og så anklagd for å ha stjålet den selv … Det er bare én av mange rare opplevelser Amir Hashanis har blitt utsatt for. Eller da samboeren hans fikk kjeft av en eldre kvinne på Gardermoen fordi hun mente at kjæresten utnyttet Hashani økonomisk. For ikke å snakke om hvor mange som tror at han verken kan tenke eller snakke.

– Så når de prater med meg, så ser de på kompisen min i stedet for på meg. Det er sykt. Jeg skjønner det bare ikke. Det er komisk og litt tragisk.

Hashani har invitert Blikk hjem i leiligheten på Majorstuen. Her forteller han i kjappe trekk om fortida. Han kom fra Kosovo til Norge som ettåring, vokste opp i Stavanger og jobber nå som skuespiller. Hashani, som er født med cerebral parese, trener aktivt for å holde sykdommen i sjakk.

– Jeg har kommet ganske langt. Jeg trener fire–fem ganger i uka på forskjellige steder, rehabiliteringssentre, Elixia, alt mulig.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS