Podkast

Simon Ertzeig og Tobias Engen er verter for podkasten «Alfakrøll». Den handler om menns seksuelle helse. I episoden «Mr. Anal» tok Walter Heidkampf (t.v.) for seg rumpa som kilde til seksuell nytelse.

Alle har et rumpehull!

Publisert

BAK DEN FERSKE podkastserien Alfakrøll står stiftelsen Sex og Samfunn, Norges største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. Serien er produsert spesifikt for å snakke om temaer knyttet til menns seksuelle helse. Vertene i studio er de to nesten ferdig utdannete legestudentene Simon Ertzeid og Tobias Engen. Gjestene så langt, har vært Jan Thomas og Mr. Anal.

Walter Heidkampf aka Mr. Anal har ikke blitt kåret til Mr.Anal på et konkurranse-podium, men har fått tittelen etter lang og tro tjeneste. Han har i mange år holdt workshop-prosjektet «fuckshop» der deltakerne lærer analsexens abc og anatomi, hvordan rumpa ser ut, ganske enkelt. Med andre ord, det rene rumpeverkstedet.

Selve temaet kan i første omgang kanskje antas å angå de spesielt interesserte. Men Mr. Anal og vertene Simon og Tobias nærmer seg seksuell bruk av rumpa og tilliggende herligheter, på en måte alle kan relatere seg til. For som de sier: alle har et rumpehull.

De tre i studio holder en lett og informativ tone, slett ikke uten humor, men hele tida fokusert på at lytteren skal lære noe om nytelse og sikrere sex. Mr. Anal tipser den mest aktive om teknikker for å gjøre eieren av rumpa avslappet, både i helt konkret og overført betydning. Framgangsmåten gjelder uansett om deltakerne i akten definerer seg som mann, eller kvinne eller noe annet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS