Eurovision

«Bambie Thug» til Norge – selger ikke like mye som Joost Klein

Irlands oppsiktsvekkende Eurovision-artist Bambie Thug kommer til Norge til høsten.

Ikke akkurat Johnny Logan: Bambie Thug sang «Doomsday Blue» til sjetteplass for Irland i Eurovision – noe som er landets beste plassering på 24 år.
Publisert Sist oppdatert

1. oktober lander Bambie Thug i Norge på sin turné kalt «Crown The Witch Tour». Med sin opptreden, omtalt som «okkult og teatralsk», holder den irske artisten konsert på John Dee i Oslo.

Der var det også meningen at Nederlands mye omtalte artist, Joost Klein, skulle spille under sin norgesdebut i februar. Men etterspørselen etter den diskvalifiserte «Europapa»-sangeren var så stor at konserten først ble flyttet til Rockefeller – og så Sentrum Scene.

Like stor later interessen ikke til å være for Bambie Thug, som innbrakte Irland en sjetteplass med låten «Doomsday Blue» i Eurovision.

– Konserten selger fint, og den kommer til å skje på John Dee, opplyser promotor Martin Nielsen i Live Nation Norway til NTB.

Dette er Bambie Thugs første såkalte headlinerturné med sin egendefinerte sjanger «ouija pop», der pop, rock og elektronika blandes.

– Gleder meg veldig til å bringe ouija pop til så mange land. Forvent magi, musikk med mere, heter det fra Bambie Thug.

Carola Häggkvist, som selv opptrådte under Eurovision-finalen, fordømte i et Instagram-innlegg Bambie Thugs opptreden, som hun kalte «et satanisk ritual på scenen foran et milliardpublikum og mennesker som ikke har valgt å få en horde demoner mot seg».

Selv ønsker Bambie Thug publikum «velkommen til heksesirkelen».

(©NTB)

Powered by Labrador CMS