Big Daddy Karsten er Skamløs med Tuva Syvertsen

Premiere på musikkvideoen «Skamløs». Se den på Blikk nett.

Publisert Sist oppdatert

Big Daddy Karsten og Tuva Syvertsen leverer tidenes første norske rap-samarbeid mellom en homse og en lesbe med låta «Skamløs». Se musikkvideoen på Blikk nett.

Big Daddy Karsten er tilbake med en ny singel etter han slapp debutalbumet «Katta Ute Av Sekken» i februar. Mens «Katta Ute Av Sekken» var helt fri for gjester, er den nye singelen gjestet av ingen ringere enn Tuva Syvertsen, kjent fra Valkyrien.

Med «Skamløs» kaster Big Daddy Karsten seg over en stil og sjanger vi ikke vanligvis forbinder med rapperen. «Skamløs» er en miks av sjangere som grime, hip hop og pop fusion, skreddersydd for dansegulvet, og med et solid budskap i bunn.

«Det er lov å gå på trynet, men fokuser heller på hvordan du kommer deg videre- ser du noen gå på trynet hjelp dem opp, ikke legg det ut på "story" lizzm.»

– Big Daddy Karsten på «Skamløs» –

«Skamløs» er proppfull av attityde, dansbare rytmer, punch lines og et hook som gjør at du bare må synge med.

– Å jobbe med Tuva på denne låta har gått over all forventning, sier Big Daddy Karsten til Blikk nett.

– Jeg visste at dama kunne rappe litt, men verset hun la på låta var over all forventning. Hun er jo supermusikalsk og har virkelig gått inn for å bli bra på å rappe, og det hører du, sier han.

«Ingen stikker kjepper i Tuva.»

– Tuva Syvertsen på «Skamløs» –

Blikk nett ble invitert med på innspilling av musikkvideoen til «Skamløs» og befant seg på Furuset en ettermiddag i slutten av mai. I noen nedlagte industrilokaler hadde Big Daddy Karsten og Tuva Syvertsen samlet en gjeng unge dansere i hvert sitt crew.

– Inspirasjonen til videoen hentet jeg fra musikkvideoen «It’s Like That » av Run DMC vs Jason Nevins fra 1998, forklarer han.

– Vi klarte nok ikke å gjenskape videoen på en prikk, men det tenker jeg er helt greit. Videoen er i mine øyne dødsfet og det håper jeg er inntrykket andre som ser den også får.

Big Daddy Karsten er i gang med flere nye prosjekter, og grime er en fellesnevner.

– Ouff, grime er jo den feteste subsjangeren i rap, og det har jeg syntes lenge. Jeg elsker «doubletime» flyt og garage sounden og noen av mine all time favoritt rappere er jo Ghetts og Devlin, sier han og avslører at han vil fortsette å hente inn gjesteartister i studio.

– Jeg har med meg noen gromme veteraner på neste prosjekt, blant andre Klish, Spira, Ego og Joddski. Det blir flere etter hvert også, men noen kort må jeg holde tett til brystet.

NB! BLIKKs journalist ble lurt opp i stry og tvunget med i en gjesterolle i musikkvideoen.

Se Big Daddy Karsten vs Tuva Syvertsen «Skamløs»

Powered by Labrador CMS