Urix

Kom Billie Eilish ut?

«Jeg identifiserer meg som 'hun/henne' og sånn, men jeg har egentlig aldri følt meg som en jente», skriver stjernen på X illustrert med et bilde hvor det står «Gay & Tired».

Publisert

Billie Eilish sier at hun er «fysisk tiltrukket» av kvinner etter å ha postet et bilde på sosiale medier.

«Jeg identifiserer meg som 'hun/henne' og sånn, men jeg har egentlig aldri følt meg som en jente.»

Billie Eilish har skapt spekulasjoner gjennom Instagram- og X-innlegg, og i et nytt intervju med Variety.

Den 21 år gamle sangeren har ikke offentlig identifisert seg som skeiv, og har tidligere erklært at hun er «helt straight ... veldig, veldig, veldig, veldig, veldig straight» i en video som dukket opp på TikTok forrige måned.

Men på fredag postet Eilish en selfie på sin offisielle Instagram-stories med et filter med ordene «Gay & Tired» over ansiktet. Innlegget fikk fans til å lure på om hun ga dem hint om sin seksuelle orientering.

Tidligere denne uka sørget et intervju med magasinet Variety til flere spekulasjoner. I et intervju med magasinet sitt årlige «Power of Women»-nummer, beskriver Eilish spekulasjonene rundt privatlivet hennes som «rar og forstyrrende.»

Hun fortsetter å diskutere det Variety karakteriserer som oppfatningen av at hun «ikke alltid har vært en jente-jente.»

«Jeg har egentlig aldri følt at jeg kan forholde meg veldig godt til jenter. Jeg elsker dem. Jeg elsker dem som mennesker. Jeg er tiltrukket av dem som mennesker. Jeg har dype forbindelser med kvinner i livet mitt. Jeg er fysisk tiltrukket av dem. Men jeg er også så redd dem. Redd skjønnheten og nærværet deres.»

 

Powered by Labrador CMS