Kjetil S. Grønnestads kjærlighetshistorie er fra homomiljøet i Bergen og Stavanger.

Romantisk komedie fra 90-tallet

Publisert Sist oppdatert

KJETIL S. GRØNNESTAD ga ut den digitale romanen «Hvor er du?» på eget forlag i fjor. Boka er en skeiv romantisk komedie fra Stavanger og Bergen på 90-tallet og handler om vennskap, familie, jakten på kjærligheten, men også møtet med egne fordommer på veien mot å akseptere seg selv som homofil.

Det var det magre utvalget av slike bøker som trigget skrivelysten til frilansjournalist Grønnestad. Men det var koronakrisen som gjorde at han og ektemannen Alf Bergin, endelig fikk tid til å ferdigstille boka, med den siste finpussen av forsidedesign og klargjøring av teksten til e-publisering.

I april i år ble debutboka også blitt digitalt tilgjengelig via Bokbasen/Biblioteksentralen. I tillegg til at den kan kjøpes via norske nettbokhandlere, kan den lånes på bibliotekene som har kjøpt den inn. Tidligere har den vært til salgs på Amazon, og Apple Books, der den har fått 4,5 av 6 stjerner.

Historien i «Hvor er du?» handler om Vidars som har flyttet fra Bergen til Oslo for å komme ut av skapet og leve ut drømmen om homselivet i storbyen. Men så må han flytte til Stavanger på grunn av et jobbtilbud, og der begynner han og hans to gode venner Arild og Knut å jakte på en mann å dele livet sitt med. Alt dette foregår på 90-tallet i miljøet rundt Café Sting og LLHs fester i Stavanger, og i miljøet rundt det skeive utestedet Fincken i Bergen.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS