Film

«Fire Island» er sommerens skeiveste film

En fest med mye LSD inspirerte Joel Kim Booster til å lage en skeiv party-versjon av Jane Austens «Pride & Prejudice».

«Fire Island».
Publisert

Komiker Joel Kim Booster, kjent fra serien Comedy Central Stand-Up, har laget det som må bli sommerens ultimate skeive partyfilm, «Fire Island».

Filmen byr på trekanter, sol og bål på stranda, men også drama og romantikk. I rollene finner vi Booster selv, sammen med Saturday Night Live-stjerna Bowen Yang, Zane Phillips, James Scully, Matt Rogers, Tomas Matos, Torian Miller og selveste Margaret Cho.

Booster sier selv at han lot seg inspirere av Jane Austens kjente drama «Pride & Prejudice», og i Boosters hender blir det «Gay Pride & Prejudice».

I et intervju med Entertainment Weekly forteller han at ideen kom som følge av humor sammen med venner, men at arbeidet med manus først startet etter en kveld med mye LSD.

«Jeg vet det høres tullete ut. Men den kvelden forandret hvordan jeg så på meg selv. Det førte til at jeg klarte å sette pennen til papiret og jeg opplevde en følelse av selvaksept.»

Joel Kim Booster i «Fire Island».

I et intervju med Variety forklarer han plottet.

«Hva skjer når du setter en gruppe homser sammen på en øy, og det ikke finnes noen streite folk der som kan undertrykke dem? Hvordan undertrykker vi hverandre?» Og med det er det duket for drama, humor, vennskap, rivalisering og den evige runddansen som heter romantikk.

«Jeg vil at folk, og spesielt homser og queers, skal bli glade over å være skeiv når de har sett filmen», sier Booster til Variety.

«Det finnes så mange filmer som handler om homoer som sliter. Sliter med livet, sliter med å komme ut. Denne filmen feirer gleden det er å være skeiv. Vi er mange som lever livene våre som lykkelige.»

«Fire Island» strømmes på HULU fra 3. juni.

Powered by Labrador CMS