Netflix

Ny sesong med familien Bridgerton

Netflix-serien om familien Bridgerton tok verden med storm rundt juletider i fjor. Nå er sesong to klar.

Jonathan Bailey i rollen som Anthony Bridgerton.
Publisert Sist oppdatert

Serien Bridgerton sørget for seerrekord hos Netflix da den gikk på lufta for ett år siden. Hele 68 millioner seere hadde serien allerede den første måneden etter premieren 1. juledag.

Serien, som er lagt til overklassen i London, fikk mye skryt for mangfold og det ligger an til å bli mer av det gode når sesong to slippes 25. mars.

Skeive seere la fort sin elsk på Jonathan Bailey som spiller rollen som Anthony Bridgerton. Bailey er selv skeiv, har tidligere vært å se i tv-serier som Dr. Who og Broadchurch, og filmer som Elizabeth: The Golden Age og The Young Messiah. Han har også vært gjestedommer i RuPaul’s Drag Race UK vs The World.

'Fuck this'

Det var i Bridgerton av 33 år gamle Jonathan Bailey fikk sin første hovedrolle, og det var først etter suksessen han våget å komme ut av skapet som skeiv. Før han kom ut ble han advart mot å være åpen.

I et intervju med magasinet GQ UK minnes Bailey noen av rådene han fikk i karrieren: «En gang ble jeg fortalt: 'Det er to ting vi ikke vil vite: om du er alkoholiker eller at du er homo.'»

Jonathan Bailey i rollen som Anthony Bridgerton.

Bailey forteller at det festet seg. «Å høre sånt fra mennesker i maktposisjoner gjør inntrykk. Det er klart jeg tenkte på det. Klart jeg tenkte at for å kunne bli lykkelig og suksessrik, måtte jeg være streit,» sier han til GQ UK.

Disse tankene satt fast i mange år. Til tross for at han aldri benektet at han er skeiv, så var han nøye på å holde privatlivet for seg selv. «Men jeg kom til et punkt hvor jeg tenkte 'Fuck this'. Det er viktigere å kunne holde hånden til kjæresten min offentlig enn å få en rolle», sier Joanathan Baily.

Bridgerton sesong to har premiere på Netflix 25. mars

Powered by Labrador CMS