Urix

Beklager anti-trans uttalelse

Artisten Carlos Santana legger seg paddeflat etter å ha kommet med en anti-trans-tirade fra scenen.

Carlos Santana.
Carlos Santana.
Publisert

Det var på en konsert i Atlantic City, USA forrige måned at Santana tok en pause og fortalte publikum hva han mente om trans.

«Da Gud skapte deg og meg, før vi kom ut av magen, visste vi hvem vi var. Senere, når du vokser opp, ser du ting, og begynner å tro at du kan være noe annet. Noe du tenker er bra, men som du vet ikke er bra. Fordi en kvinne er en kvinne, og en mann er en mann. Sånn er det. Hva du ellers vil gjøre bak lukkete dører er din egen greie. Det er ok for meg», sa Carlos Santana til publikum.

Videoklipp fra konserten spredte seg på sosiale medier, og kritikken lot ikke vente på seg. Nå har artisten lagt seg flat.

«Jeg er lei meg for de ufølsomme kommentarene. De reflekterer ikke meg om mine holdninger. Jeg respekterer alle menneskers idealer og meninger. Jeg er innforstått med at jeg har såret mennesker, og det var ikke min intensjon. Jeg beklager på det sterkeste til transmiljøet og alle andre jeg har såret», skriver Carlos Santana i en uttalelse delt med musikkmagasinet Billboard.

 

Powered by Labrador CMS