Musikk

TikTok-fenomenet Dixon Dallas

Dixon Dallas gjør suksess med den skeive country-låta «Good Lookin’».

«Jeg kan være homo. Jeg kan være streit. Jeg kan være bi», sier Dixon Dallas.
«Jeg kan være homo. Jeg kan være streit. Jeg kan være bi», sier Dixon Dallas.
Publisert

Dixon Dallas er den siste TikTok-sensasjonen, og høster millioner av likes for country-låta «Good Lookin’», mye på grunn av låtas frekke tekst.

«He’s bouncing off my booty cheeks, I love the way he rides/I can hardly breathe when he’s pumping deep inside», synger Dallas I låta som nå går sine seiersrunder på sosiale medier.

«Det er helt vilt!», sier Dallas i et intervju med nettstedet Pride.

«Det er selvsagt en del hat også. Men det var forventet, og jeg bryr meg ikke. Det er vanskelig å forstå hvor stor låta har blitt», sier han.

Fansen elsker låta, og det frekke budskapet, mens andre er skeptiske. Noen har spurt seg om Dixon Dallas egentlig er skeiv, eller om han bruker skeiv tematikk for å få følgere og fans.

«Selvfølgelig finnes det kritikere som lurer på om jeg driver med queerbating. Jeg har vokst opp i sørstatene, og der blir man lært opp til å tenke på en spesiell måte. Jeg har kommet til at jeg vil tenke selv. Musikken min er et stort «fuck you» til fortiden min. Jeg har aldri avslørt den seksuelle orienteringen min. Jeg kan være homo. Jeg kan være streit. Jeg kan være bi. Når alt kommer til alt, mener jeg det ikke betyr noe. Det finnes ingen lov som sier at jeg ikke kan skrive en låt om å få rumpa mi lekt med», erklærer Dallas.

Powered by Labrador CMS