Tanja McKenzie.

Drag me to Lillehammer

En gjeng kulturtørste dragartister fra Oslo tar med snippsekk, øyevipper og løsbart til Lillehammer i slutten av desember.

Publisert Sist oppdatert

«Hei hå, nå er det drag igjen! Velkommen til Romjulsdrag på Felix! Her blir det god stemning med humor, dans, sang og høyt energinivå. Topp stemning er garantert!» heter det i pressemeldingen fra Tanja McKenzie.

McKenzie er tilbake på Lillehammer, og i kofferten har hun med seg tre spennende dragartister som ønsker å dele dette med publikum.

Oslo har nær sagt hatt et kulturtilbud lik null siden den siste nedstengningen i november. Det har ikke vært mye action for det ivrige dragmiljøet i Oslo. Men når Felix Pub & Scene i Lillehammer inviterer til en campy, energifylt kveld med drag lar artistene seg ikke spørre to ganger.

På scenen hos Felix 27. og 28. desember vil gjestene få møtt Tanja McKenzie, Veela Voulez Vous, Penetra Schön og Briar. Det blir medley, sang, lipsync, burlesque og godt med fysisk avstand, men åndelig nærhet.

Drag me to Lillehammer, Felix Pub & Scene, 27. og 28. desember kl. 20.30, dørene åpner kl. 19.30. Pris: kr. 120. Info: Romjulsdrag på Felix!

Powered by Labrador CMS