Tanja McKenzie

Tanja McKenzie.

Jeg har mye på hjertet

Tanja McKenzie ser på seg selv som en punker. Hun gjør nemlig aldri det hun får beskjed om. – Drag er en måte å vise finger’n til samfunnet på.

Publisert Sist oppdatert

Tanja Fae Stenberg, kjent som dragqueen Tanja McKenzie, møter oss på bussholdeplassen ved hjemstedet sitt i Ski. Inni en liten blå bil sitter hun i baksetet i fullt dragantrekk, mens kjæresten kjører. Litt lenger opp i bakken kommer vi til et stort trehus foran et skogholt, der de bor sammen med hunden Tussi.

Ifølge Tanja selv, er hun høylytt, spontan, morsom og sier mye rart. Alt man kan forvente av en hardbarka punker. Og før du spør: ja, hun er ciskvinne.

Tanja har nettopp sagt opp leiligheten i England og tatt med seg et flyttelass til Norge. I tre år har hun pendlet fram og tilbake til Birminghams dragmiljø for å finne sin uttrykksform. Det har vært ekstremt frigjørende å bli kjent med den engelske dragscenen, men også en hard kamp.

– Enkelte vil ikke anerkjenne meg som gyldig dragartist fordi jeg ikke har en penis mellom beina, sier Tanja som har vunnet priser i store dragkonkurranser, og har mange venner i det skeive miljøet.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS