Scene

Alpha Male vil hjelpe norske menn å få ligge

Eline Hallem var lei av å date menn som har tatt dating-råd fra skikkelser som Andrew Tate og Jordan Peterson. – Om du ikke kan slå dem, slå deg sammen med dem, sier Hallem, som kler seg ut som en mann og lager et kurs i hvordan man blir en alpha male.

– Hele konseptet er at publikum blir heterofile menn som skal lære seg å sjekke damer, uavhengig av hvilket kjønn de identifiserer seg som.
Publisert

Fremskrittspartiets Ungdoms Simen Velle pisket opp en kraftig debatt da han i en TikTok tok til orde for at norske menn ikke klarer å få seg «noe som helst», fordi noen få menn har «tilgang på alle damene».

Med det som utgangspunkt ønsker drag king Alpha Male å invitere Simen Velle og alle norske menn til sjekke-kurset «ALPHA - Finn Din Indre Konge!», en interaktiv forestilling utkledd som et selvhjelpskurs for incels. Her kan de lære håndfaste metoder for å sjarmere damene.

Hjernen bak drag king-karakteren Alpha Male, Eline Hallem, var lei av å date menn som har tatt dating-råd fra skikkelser som Andrew Tate og Jordan Peterson. Hun argumenterer mot mennesker som mener feminismen har gått for langt. Til slutt tenkte hun, «om du ikke kan slå dem, slå deg sammen med dem», kledde seg ut som en mann og lagde et kurs i hvordan man blir en alpha male. Hun samlet de dårligste rådene, de merkeligste anekdotene, de rareste vitenskapelige teoriene og de mest kvinnefiendtlige synene i en satirisk forestilling, hvor hun lærer publikum «suksessoppskriften» på hvordan man sjekker damer.

 – Drag kings har eksistert omtrent like lenge som drag queens, men er ikke like kjent eller anerkjent, som er synd, sier Hallem til Blikk.

– For meg var drag king-universet en naturlig ting for meg å skli inn i. Jeg har alltid likt å eksperimentere med kjønn, til og med som barn. Da jeg var liten brukte jeg å stjele mammas mascara og tegne skjegg og bart, sier Hallem og forteller at barndommens normer satte strenge regler for hva som var lov for gutter og jenter.

Som skuespiller i eldre alder endte hun opp med å omfavne androgyne roller.

– Det falt meg veldig naturlig, og jeg syntes det var gøy. Jeg har aldri følt meg klassisk feminin, og tenkte jeg kunne leke mere med det maskuline. Det har vært utrolig gøy!

– Det er jo mye i tiden om at feminismen har gått for langt, alt gutta ikke får knullet og alt sånt. Samtidig finnes det mye selvhjelpslitteratur med rare tips til unge menn, noe som provoserte meg. Deretter gikk det over til en fascinasjon og en slags besettelse hos meg å gjøre narr av disse selvhjelpsguruene, sier Hallem og tar fokus tilbake til forestillingen hun skal ha på Oslo Nye 9. mars, dagen etter den internasjonale kvinnedagen.

Alpha Males forestilling er et slags foredrag for menn, sier Hallem og forteller at publikum må kle seg ut som single menn, og gjennom en interaktiv forestilling får de konkrete øvelser som kan gi økt testosteron og masse damer.

– Hele konseptet er at publikum blir heterofile menn som skal lære seg å sjekke damer, uavhengig av hvilket kjønn de identifiserer seg som. Det er så mye den heterofile mannen kan lære seg i denne workshopen, lover Hallem.

«ALPHA – finn din Indre Konge», lørdag 9. mars, Oslo Nye Teaterkjeller'n. Info: «ALPHA – finn din Indre Konge» og alphakonge.no

 

Powered by Labrador CMS