– Vi har vært veldig heldige, men ennå er det en lang vei å gå på Sørlandet. Som styremedlem i FRI Agder møter jeg mange som sliter med å stå fram som den de er, sier Sandra Skjørvold Christensen.

’’ Er det bare det?

Elin og Vidar giftet seg for 21 år siden. De holder fortsatt sammen - som Elin og Sandra.

Publisert

Det ligger en grå enebolig i et boligfelt i tettstedet Nodeland, like utenfor Kristiansand. Her bor ekteparet Elin og Sandra og deres to barn, Helene og Gabriel. Inntil for fire år siden var de en helt vanlig heterofil familie. Men Sandra ble født som Vidar. Utad var hun ektemann og tobarnspappa. Inni seg bar hun på en stor hemmelighet.

– Til slutt gikk det ikke lenger, jeg skjønte at det heller fikk briste eller bære, og at jeg måtte fortelle det til kona mi, sier Sandra som var forberedt på å bli forlatt.

Hun hadde aldri sett for seg at de i fjor skulle kunne feire 20 års bryllupsdag. Men Elins reaksjon var helt forskjellig fra den Sandra hadde sett for seg. «Er det bare det? Det finner vi en løsning på», sa Elin da Sandra gråtkvalt avslørte sin store hemmelighet.

– Vi hadde hatt det dårlig ganske lenge i forkant. Jeg var jo helt sikker på at hun skulle forlate meg, så jeg ble ganske letta over at det ikke var verre. Hun sa at hun hadde prøvd å fortelle meg hva som var galt flere ganger. Det kan hende jeg burde skjønt det, men jeg ante virkelig ingenting, sier Elin.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS