TV

Emma Ellingsen på plass i Sofa

I januar er det duket for en ny sesong av «Sofa» på TV 2 Direkte og TV 2 Play. Influenser Emma Ellingsen er en av de nye deltagerne.

Emma Ellingsen og mamma Tina skal se på TC sammen.
Publisert Sist oppdatert

 

«Sofa» er programmet hvor kjendiser sitter og ser på de mest populære TV-programmene til lands, og lar seg rive med som sofakommentatorer. Dette blir den femte sesongen av programmet, og sesongen skal bestå av ti episoder.

De nye deltagerne er blant andre influenser Emma Ellingen, som tar med mamma Tina. De to hadde TV-debut sammen da Emma Ellingsen deltok i programmet «Født i feil» kropp. Ellingsen var også programleder sammen med Noman Mubashir på årets Regnbuegalla i januar.

I tillegg deltar musiker Elisabeth «Bettan» Andreassen, blant annet kjent for å ha vunnet «Eurovision Song Contest», tar med døtrene Nora og Anne foran TV-skjermen.

 «Skal vi danse»-vinner Alexandra Joner tar med moren Barbara. TV-seerne har allerede blitt kjent med duoen i TV 2-programmet «Bloggerne».

Økonomikommentator og lektor Elin Ørjasæter og forfattermannen Nils Gullak Horvei er blant årets nykommere. Arman Surizehi, som nylig var med på «71 grader nord», deltar med skuespillerkollega Isak Noor.

«Sofa» har også med seg kjente deltagere vi kjenner fra før. Mamma Mari Maurstad tar med seg sønnene Aslak, Scott og Stinius. Samtlige i familien Maurstad driver med skuespill i en eller annen form, og de siste årene har alle blitt kjente på hver sin kant.

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi har blitt kjente gjennom en rekke TV-programmer de siste årene, og har også blitt hudpleiegründere. Komikerkompisene Terje Sporsem og Gustav Nilsen. Både Sporsem og Nilsen har hatt kritikerroste forestillinger på store scener i Norge. Bryterne Fritz Aanes og Stig Andre Berge. Aanes og Berge konkurrerer i alt fra bryting til dans. Hvem som kan rope høyest på TV-en? Det gjenstår å se. Kunstner Bjørg Thorhallsdottir og komikervenninnen Trine Lise Olsen. Thorhallsdottir var sist å se på «Forræder», og snart skal hun på «Farmen kjendis». Olsen har vært å se på «16 ukers helvete» og «71 grader nord».

Psykolog Benjamin B. Silseth og programlederektemannen Niklas S. Baarli. Baarli har nettopp gjort seg ferdig med en sesong som programleder for «Farmen», og Silseth er for tiden å se i «24 stjerners julekalender». Kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl ble kjent på «Paradise Hotel» i 2017. De har vært sammen siden, og har også deltatt i flere TV-programmer sammen siden den gang. Kristelig Folkeparti-leder Olaug Bollestad og ektemannen Jan Frode blir nok en gang å se sammen i sofaen.

 

 

Powered by Labrador CMS