Film

Émilie møter Camille, som er interessert i Nora, som en dag møter på Amber. Tre kvinner og en mann er venner, noen ganger elskere og ofte begge deler.

Flytende franske fristelser

Publisert

.

HVEM HAR gjennom filmhistorien eksportert et mer konsekvent og stilsikkert kjærlighetsspråk enn fransk film? Mens USA har eksportert sitt nevrotiske kjærlighetsspråk gjennom Woody Allen og senere «indie» autorer som Greta Gerwig, har spanjolene sin potente miks av patriarkalske og matriarkalske familiestrukturer gjennom banebrytende regissører som Pedro Almodovar. Franskmennene har derimot helt siden «den nye bølgen» på 1960-tallet, oppdratt oss til å assosiere svarthvitt bilder, nostalgivekkende musikkspor, eksistensielle samtaler gatelangs i Paris og emosjonelt og ofte fysisk avkledde skuespillere, med kjærlighet, lengsel, begjær og sensualitet.

IFØLGE SYNOPSISEN følger «Paris: En kjærlighetshistorie» (originaltittel «Les Olympiades») tre mennesker i begynnelsen av 30-årene «mens de famler gjennom livet og oppsøker seksuelle relasjoner i stedet for mer seriøse forhold: Tre jenter og en gutt. De er venner, noen ganger elskere og ofte begge deler». Seksualiteten er flytende, som tilværelsen ellers.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS