Film

Hunter Schafer filmdebuterer i The Hunger Games

«Euphoria»-stjernen filmdebuterer i «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds», som har norsk kinopremiere fredag 17. november.

Hunter Schafer i rollen som Tigris Snow.
Publisert

Hunter Schafer er trans og en aktiv lhbtq+aktivist, mest kjent fra «Euphoria» hvor hun spilte rollen som Jules Vaughn. I et intervju med Variety har hun fortalt at internett var et viktig verktøy når hun skulle finne sin egen kjønnsidentitet.

«For meg er det viktig at folk vet at jeg ikke er en cis-jente, fordi det er jeg ikke, og jeg føler meg ikke som det. Jeg er stolt av å være trans.»

Selv om «Euphoria»-stjernen hadde en stemmerolle i en animert film i fjor, har hun ennå ikke dukket opp i en spillefilm. Schafer har en rolle i «Cuckoo», en skrekkfilm som er planlagt i løpet av høsten, men på grunn av Hollywood-streikene er det imidlertid ikke klart når filmen vil komme ut, noe som gjør at «Ballad of Songbirds and Snakes» sannsynligvis blir Schafers debut på storskjermen, hvor hun spiller rollen som Tigris Snow.

 «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds» er basert på Suzanne Collins' roman fra 2020 med samme navn, og er en forløper til Hunger Games-trilogien.

«The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» kommer på kino 17. november.

Powered by Labrador CMS