FRI

Trekker seg som FRI-leder

«Jeg har prøvd så godt jeg kunne, men lederoppgaven har blitt for vanskelig for meg å manøvrere i», skriver Hilde Arntsen i en e-post til Blikk. Hun trekker seg med umiddelbar virkning.

Hilde Arntsen trekker seg som FRI-leder etter tre måneder.
Publisert Sist oppdatert

Hilde Arntsen (35) ble valgt som ny FRI-leder på et ekstraordinært landsmøte på Gardermoen lørdag 2. desember. Det ekstraordinære landsmøtet kom etter at Inge Alexander Gjestvang gikk av som leder.

«Nå har jeg nettopp orientert internt om at jeg trekker meg som leder for FRI. Det er jeg veldig lei meg for», skriver Hilde Arntsen i en e-post til Blikk.

«Da jeg ble valgt som leder, var begrunnelsen fra valgkomiteen blant annet at jeg hadde de kvalifikasjonene som organisasjonen etterspurte. Det ble lagt vekt min evne å engasjere og ivareta frivillige i hele landet, kommunisere FRI sin politikk og til å bygge allianser mellom skeive politiske miljøer.

I tillegg ble følgende understreket: «Hilde er en leder som vet at tillit er toveis – for å nyte tillit, må man ha tillit til andre og gjøre dem gode.» Jeg visste det var mye støy og uenigheter i organisasjonen da jeg tok over som leder. Jeg har prøvd så godt jeg kunne, men lederoppgaven har blitt for vanskelig for meg å manøvrere i. Derfor trekker jeg meg som leder», skriver Arntsen.

Politisk nestleder Viljar Eidsvik overtar ifølge Arntsen som ny leder fra og med i dag. 

«FRI er en viktig organisasjon jeg er veldig glad i, og jeg ønsker organisasjonen og sentralstyret alt godt videre», avslutter Arntsen.

 Hilde Arntsen vil ikke stille til intervju nå, men vil la seg intervjue ved en senere anledning.

Powered by Labrador CMS