Musikk

– Jeg skal gråte i et slott

– Hvis jeg skal måtte leve livet mitt som trist, så skal jeg leve det med stil, sier Frimann, aktuell med låta «Castle Crying».

Frimann.
Publisert

– «Castle Crying» er en euforisk dansepoplåt som handler om å være på et mørkt sted og føle at man har lite og leve for. I mørket finner man til slutt en livsgnist, glede og motivasjon i det vakre og glamorøse, og man sier til seg selv: hvis jeg skal måtte leve livet mitt som trist, så skal jeg leve det med stil. Jeg skal gråte i et slott, sier Frimann selv om låta.

Låta kommer fra EPen «Sugar Papa», hans fjerde i rekken. «Sugar Papa» er en konseptplate hvor hovedpersonen er en selvstendig artist som prøver å gjøre alt rett for å lykkes i et svært komplekst og kompetitivt musikkmarked.

– Uten et kjent etternavn og riktige kontakter, sliter hovedpersonen med å skape en suksessfull karriere i et kulturelt landskap hvor alle vil ha tilgang på kunst og underholdning til enhver tid, men helst uten å betale for det. For å kunne betale regningene ser derfor karakteren seg nødt til å utforske andre jobber, særlig knyttet til egen seksualitet. «Castle Crying» representerer følelsen av håpløshet på reisen mot å lykkes som artist, og usikkerheten om en stabil fremtid, sier Frimann.

 

Powered by Labrador CMS