Musikk

Å forlove seg på Girl in Red konsert har blitt en greie

Den skeive superstjerna fra Horten overveldes av kjærlighet på Nord-Amerika-turnéen.

Girl in Red har turnert med både Billie Eilish og Taylor Swift. Nå gjør hun lykke på egen turné. Her fra Los Angelesutgaven av Prima Verasound i 2022.

I april slapp det lesbiske ikonet Marie Ulven, fra Horten, bedre kjent som Girl in Red, andrealbumet «I'm Doing It Again Baby».

Det er denne skiva hun har tatt med seg på turné til USA og Canada i vår og sommer. I utgangspunktet skulle det være 17 konserter. VG meldte tidlig at over halvparten av dem ble solgt ut kjapt. Syv ekstrakonserter ble satt opp.

Følgere av Girl in Reds Instagramkonto kan se at det var det kanskje god grunn til. Som på albumet er det opptil flere gledesstunder foreviget.

Det synes å være en gjensidig begeistring mellom publikum og artist. Flere fans er så glade for å bli sett som skeive at de deler frieri med både publikum og en rørt Girl in Red.

Kommentarer på Instagram-bildet hevder at det var minst åtte par som forlovet seg på den viste konserten.

Forlovelser skal også ha skjedd da hun holdt sin foreløpig største konsert på amfiteateret i Red Rocks, Colorado. En konsert som gjorde henne så overveldet av kjærlighet at hun, som VG skriver, løp gråtende av scenen.

Åpenbart var det gledestårer, fra artisten som i tillegg til turneen også har sluppet en ny singel siste måneden. Blant flere anerkjente artister bidro Ulven til A24s «Everone's Getting Involved: A Tribute to Talking Heads' Stop Making Sense» med låta «Girlfriend Is Better». 

Girl in Red gjør sin eneste Norges-konsert 3. oktober i år.

 

Powered by Labrador CMS