Urix

Fikk rørleggerhjelp på Grindr

Det er ikke bare sextreff Grindr kan hjelpe deg med.

«Jeg vet dette er ute av det blå, men kan jeg låne en skrutrekker av deg», skrev Kieran Greenhook i en melding på Grindr, og fikk napp.
Publisert

De fleste bruker appen Grindr til å skaffe seg et uforpliktende sextreff. Men det viser seg at appen kan være nyttig i andre anledninger også.

Det fikk Kieran Greenhook i Bristol erfare nylig. Greenhook var hjemme og fikk problemer med en vask. Vasken lekket vann og snart var baderomgulvet vått og han fant ut at han trengte en skrutrekker.

Han åpnet Grindr på telefonen og prøvde lykken.

«Jeg tenkte Grindr ville være den letteste måten å finne noen i nærheten», sier han til PinkNews.

Da han fant en Grindr-bruker som var i nærheten sendte han en melding hvor han skrev: «Jeg er ikke ute etter et knull akkurat nå, men vasken på badet mitt lekker og oversvømmer gulvet. Jeg vet dette er ute av det blå, men kan jeg låne en skrutrekker av deg. Jeg kjenner ikke naboene mine, og du er den som er nærmest meg på Grindr.»

Svaret kom umiddelbart: «Ja, hvorfor ikke.»

Kieran fikk det han trengte. Det var ingen gnist som oppstod mellom dem, så det ble med skrutrekkeren, og en invitasjon til en kopp te ved en senere anledning.

Kieran delte skjermbilder av Grindr-utvekslingen på Twitter og gikk viralt. I skrivende stund har han fått over 100 000 likes.

I et intervju med PinkNews forteller Kieran at det er mange oppfatninger av appen Grindr, og at mange tror det kun handler om sextreff. Kieran mener det handler om mere enn det.

«Mange er der fordi de kjeder seg, eller fordi de er ensomme og kanskje føler at de er den eneste skeive personen der de befinner seg. Grindr kan oppleves som isolerende når man blir avvist, men den kan også åpne opp for samtaler. Mange av mine venner bruker Grindr for å få kontakt med andre skeive.»

Powered by Labrador CMS