Hilde Hammer solgte Elsker for fem år siden, og i januar overtok hun utestedet i Kristian IVs gate igjen. Nå har både interiør og program på huset fått en ansiktsløftning.

Hammer & kanari

Hun har Reodor Felgen-oppfinnerdiplom, har våknet opp konkurs i Marokko, har sittet i Spellemann-juryen, har drevet 7-Eleven på Frogner og et utall barer og klubber. Men mest av alt elsker Hilde Hammer musikk, tatoveringer, poker og snille damer.

Publisert Sist oppdatert

Hun serverer hjemmelagde muffins i salongen i første etasje på Elsker. Kon­trasten fra det gule og rosa rokokkointeriøret til den rocka, svartkledde og nærmest heltatoverte eieren kan virke stor. Men dette er Hilde Hammer i et nøtteskall: ikke enten eller, men både og. Blanding av likt og ulikt. Hammer og kanari, om du vil.

Det måtte jo bli muffins med pasjonsfrukt, for hele sitt voksne liv har hun vært lidenskapelig opptatt av å dra i gang ting på musikk- og utelivsfronten. Hun har hatt mer enn én finger med i driften av SinPecado, tidligere Potpurriet, Naken, Elsker og So opp gjennom årene – og i januar overtok hun Elsker igjen. Mange husker henne også fra Club Maiden, der hun organiserte konserter av det harde slaget.

Som tidligere daglig leder i den idealistiske musikkorganisasjonen AKKS gjennom fire år har hun vært med å jobbe for å styrke kvinneandelen i norsk musikk. Hun har dessuten organisert flere festivaler enn vi andre har rukket å kjøpe billetter til, fra Infernofestivalen til Oslo Rock City Jamboree.

Disse erfaringene gjorde at hun øynet en smart forretningsidé. Festivalgruppen der hun nå er medeier, formidler alt fra billettavtaler til merchandise og bryggeriavtaler.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

1,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS