På Gaysir øker antallet egne sissy-grupper: «Sissy søker Daddy!» har over 3500 medlemmer. «Sissyboy/Sissygirl» har nærmere 1500 medlemmer. «Sissy Trainers» nærmer seg nå 1000 medlemmer.

Daddy søker femi sissytøs

Stadig flere cismenn lar seg fascinere og inspirere av sissy- sex som spiller både på streit og skeiv tematikk; fra kvinner som feminiserer menn, til menn som feminiserer andre menn.

Publisert Sist oppdatert

Sissy-grupper øker på nettsteder som Gay- sir, akkurat nå har de ulike gruppene omtrent 6000 medlemmer tilsammen. En av dem er «Bjarne» (55), som søker aktivt etter en sissy eller feminin gutt for sextreff. Heldigvis for han og de andre som ønsker det samme, finnes det også mange sissy-boys som vil ha en «ekte» mann, eller en daddy. «Erik» (32) er en av dem.

For «Bjarne» er det først de siste to årene at lysten på å treffe en sissy har våknet. Han bor en times tid utenfor Oslo, er godt utdannet og har fast jobb. Han er singel, og har noen få faste han treffer for sex og lek.

– En sissy i mine øyne er en biologisk gutt, eller mann som i gitte settinger er hyperfeminin, men fortsatt gutt eller mann, og som er underdanig i møte med en «ekte» mann.

– Hva er en «ekte» mann?

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digital
1 måned

89,-

KJØP

Digital
12 måneder

699,-

KJØP

Digital + Magasin 6 måneder

449,-

KJØP

Digital + Magasin 12 måneder

798,-

KJØP

Powered by Labrador CMS