SKEIV SOMMER

Odd Thomassens skeive sommer

Skeiv Ungdom-lederen skal aldri sove i festivaltelt i regnvær igjen. Hen ville heller latt Drew Barrymore stå for ferieplanlegginga.

Publisert Sist oppdatert

Odd Thomassen (25)

Leder i Skeiv Ungdom

Hei, Odd! Hvordan ser sommeren din ut i år?

– I sommer blir det først årets høydepunkt, nemlig sommerleiren til Skeiv Ungdom, Jafnadhr. Det blir nok ekstra gøy siden vi ikke fikk til å avholde det fysisk i fjor, så nå blir det bra å tilbringe en uke i leirbobla! Etter det blir det en tur til Sørlandet for å besøke familien og en stabel med bøker som skal få kjørt seg!

Hvilken lhbtqi+person ville du latt planlegge ferien din og hvorfor?

– Drew Barrymore. Fordi hun virker som en skikkelig moro og spontan dame, og jeg tror jeg hadde fått en ferie jeg sent hadde glemt!

Beste sommerminne?

– Sommeren 2016, det året flyttet jeg hjemmefra og til Oslo. Det var noe helt nytt å være «ordentlig voksen» for første gang, og bruke sommeren til å bli kjent i ny hjemby som nå var Oslo!

Verste sommerminne må nok være den gangen jeg var på festival og sov i telt. Jeg hadde ikke planlagt at det kom til å regne kontinuerlig fra jeg kom, til jeg skulle reise igjen!

Odd Thomassen

Verste sommerminne?

– Verste sommerminne må nok være den gangen jeg var på festival og sov i telt. Jeg hadde ikke planlagt at det kom til å regne kontinuerlig fra jeg kom, til jeg skulle reise igjen!

Liker du spontane turer eller er du en planlegger?

– Jeg liker nok best å planlegge, men sier heller ikke nei til en spontan tur. Kan jeg velge begge?

Hvis du får gjester fra utlandet, hva vil du vise frem av Norge? Og hva vil du ikke vise frem?

– Hvis jeg får en gjest fra utlandet så ville skjærgården på Sørlandet vært første destinasjon! Når det gjelder hva jeg ikke ville vist fram så er jeg nok heller usikker, det er så mye bra å se i sommer-Norge.

Akkurat nå er det nok tredje juridisk kjønnsalternativ og et ordentlig forbud mot konverteringsterapi som er det som brenner mest hos meg!

Odd Thomassen

Hvilken skeiv sak/hvilke skeive saker brenner du for?

– Akkurat nå er det nok tredje juridisk kjønnsalternativ og et ordentlig forbud mot konverteringsterapi som er det som brenner mest hos meg!

Pride: Er det mest party eller mest protest?

– Protest.

Hva leser du/ser du på i sommer?

I sommer så går det i år i japanske samuraifilmer og Shakespeare.

Favorittsommerlåt?

– Hele det nye albumet til Mountain Goats.

Powered by Labrador CMS